CONSOLE TABLE CALLUM

L0

Evokoni stilin joshës të viteve shtatëdhjetë me Tabelën dekadente Callum Console.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza e saj prej bronzi e krehur me rims të pjerrët rrethon tryezën e xhamit të tymit dhe raftin e poshtëm të xhamit të pasqyrës. Pavarësisht nëse po shkoni për një pamje retro ose bashkëkohore, kjo tryezë elegante e konzolës do të jetë një zgjedhje perfekte.