Coffee Table Hermoza

Tavolina elegante e kafesë Hermoza bashkon me sukses pasurinë e mermerit italian, pamjen dhe ndjesinë retro të rimesove të lisit moka.

SKU: 113380 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tavolina elegante e kafesë Hermoza bashkon me sukses pasurinë e mermerit italian, pamjen dhe ndjesinë retro të rimesove të lisit moka. Kjo tavolinë mahnitëse kafeje ka një kornizë të hijshme metalike dhe është po aq e përshtatshme për ambientet moderne të mes-shekullit si në dekoret tradicionale.