Chandelier Marino

L0

Frymëzuar nga sfondet luksoze të grupeve magjepsëse të filmave noir dhe filmave hollivudianë të fillimit të viteve 1940, llambadari Marino i përfunduar me nikel rrezaton ekstravagancë.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Karakterizohet nga një varg shufrash prej qelqi të pastër me një efekt sublime, të ngjashme me skajin.