CHAIR DAWSON

L0

Karrigia Dawson përmban një bazë kryq prej çeliku të pandryshkshëm dhe një sedilje të veshur me tuba natyralë Panama.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Karrigia Dawson përmban një bazë kryq prej çeliku të pandryshkshëm dhe një sedilje të veshur me tuba natyralë Panama.