Chair Brandon Piano Black

Shtoni një prekje romantike në korridorin, dhomën tuaj të ngrënies, dhomën e pritjes ose dhomën e gjumit me karrigen e bukur Brandon.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtoni një prekje romantike në korridorin, dhomën tuaj të ngrënies, dhomën e pritjes ose dhomën e gjumit me karrigen e bukur Brandon. Tapiceri e bardhë Avalon kontraston bukur kornizën e zezë të gdhendur bukur dhe mbështetëset e krahëve.