ALCOR STORAGE UNIT

L0

Qoftë në zonën e ndenjes, në hyrje apo në zyrë, këto kuti do të zgjidhin me elegancë çdo nevojë për ruajtje. Në dispozicion me dyer të dyfishta, flapa ose në një version të hapur.

98 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dizajni i tyre i thjeshtë dhe aktual është i shoqëruar me manikyrin e çmuar francez të kuq dhe të zi, që të kujton Lindjen, të cilat zbulojnë ekspertizë dhe mjeshtëri të shkëlqyeshme.