Bredhi B (F.J)

L0

381 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Brands

Përshkrim

Bredh Skandinav (F.J)

Cilësia Β

• me nyje
• diferencimi në ngjyrë i pranueshëm
• pa boshllëqe dhe plasaritje