Box Vivienne Gold S,L

Shtoni një prekje elegante dhe magjepsëse në dhomën tuaj të gjumit, dhomën e pritjes ose dhomën e ngrënies me kutinë e mrekullueshme Viviënne .

SKU: 110052 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtoni një prekje elegante dhe magjepsëse në dhomën tuaj të gjumit, dhomën e pritjes ose dhomën e ngrënies me kutinë e mrekullueshme Viviënne . Kjo kuti ruajtëse dekorative me finiturë ari kullon stili.