Bangkirai

L0

Dyshemeja Dekorative Bangkirai është një material-dru shumë i qëndrueshëm dhe rezistent i cili me pamje e tij të bukur transformon ambientet e jashtme.

480 Views
Struktura Dysheme për ambient të jashtëm Deck
Lloji i drurit Dru i fortë nga Indonezia/Malaysia
Sipërfaqja Reliev me kanale
Dimensionet 20 x 120 x 1000-2300 mm
Ngjyrë Naturale e drurit në të kuqerremtë
Montimi Me vida!

Përshkrim

• Druri Bangkirai përmban vajra thelbësorë natyralë me të cilët pema mbron veten nga dëmtuesit.

• Rezistent ndaj kushteve atmosferike , dëmtimit nga deformimi, ndryshkut, kalbjes dhe kërpudhave.

• Bangkirai me origjinë nga Indonezia dhe Malajzia është një nga lëndët drusore më të njohura për dysheme decking.

• Bangkirai Decking përdoret në forma të ndryshme, si për ambiente të jashtme por edhe të brendshme interiore.

• Montimi kërkon korniza/kadrona për arjosje dhe për kullimin e ujërave.

• Kanalet në sipërfaqe ndihmojnë për mos rrëshitjen nga uji/lagështira.

• Ngjyra e tij mund të ndryshojë me bojë vetëm në më të errët se e kuqërremta.

• Dyshemja për ambient të jashtëm, Bangkirai Decking, është zgjedhja më e mirë për krijimin e tarracave dhe verandave në natyrë.

• Duke ofruar shumë koleksione të ndryshme me dizajne dhe cilësi superiore për ambiente të jashtme deck, Veko garanton një përfundim të mrekullueshëm në natyrë për tarracën, shtëpinë apo kopshtin tuaj.