Coffee Table Baccarat

L0

Përbëhet nga një kornizë e përfunduar prej ari me numra romakë të inkorporuar dhe një pllakë mermeri kafe

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tavolina e Kafesë Baccarat do të përshtatet mirë në çdo brendshme qoftë tradicionale apo moderne.