Beach Bar-”La Brisa”

Projekt i realizuar me produkte druri nga #Veko, me standardin dhe cilësinë më të lartë. #pisheeimprenjuar #traredekorativ Streha ideale në mes të natyrës, duke krijuar një ambient të freskët dhe relaksues. Tek  Veko do te gjeni te gjitha produktet e drurit per krijimin e stendave/pergolave si : trare dekorative, binare te zdrukuar, kadrona,  dysheme druri, ristela […]

Restorant Gambero

Laminat Haro Gran Via 4V Oak Vintage* 526712(8 mm Class 31). Dekori i restorantit është një nga më të rëndësishmit pasi krijon ambientin e duhur për të kaluar momente të paharrueshme. Restoranti Gambero Gourmet është vendi i duhur për të ngrënë ushqim perfekt, për të shijuar verë të veçantë ose një ëmbëlsirë të shijshme dhe […]

Restorant Gambero

Laminat Haro Gran Via 4V Oak Vintage* 526712(8 mm Class 31). Dekori i restorantit është një nga më të rëndësishmit pasi krijon ambientin e duhur për të kaluar momente të paharrueshme. Restoranti Gambero Gourmet është vendi i duhur për të ngrënë ushqim perfekt, për të shijuar verë të veçantë ose një ëmbëlsirë të shijshme dhe […]

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X