Salla Sportive ”Farie Hoti”

Rehabilitimi i Sallës Sportive ”Farie Hoti” është një nga projektet tona të preferuar. Tashmë, sportistët e Klubit Sportiv “Tirana” kanë mundësinë të stërviten në një sallë bashkëkohore dhe me standarde të larta . Cilësia e mbulesës së dyshemesë,parketi sportiv i shtruar ne fushe, është një tjetër faktor kritik për mbrojtjen e shpinës, gjunjëve dhe kyçeve […]

Beach Bar-”La Brisa”

Projekt i realizuar me produkte druri nga #Veko, me standardin dhe cilësinë më të lartë. #pisheeimprenjuar #traredekorativ Streha ideale në mes të natyrës, duke krijuar një ambient të freskët dhe relaksues. Tek  Veko do te gjeni te gjitha produktet e drurit per krijimin e stendave/pergolave si : trare dekorative, binare te zdrukuar, kadrona,  dysheme druri, ristela […]

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X