Salla Sportive ”Farie Hoti”

Rehabilitimi i Sallës Sportive ”Farie Hoti” është një nga projektet tona të preferuar. Tashmë, sportistët e Klubit Sportiv “Tirana” kanë mundësinë të stërviten në një sallë bashkëkohore dhe me standarde të larta . Cilësia e mbulesës së dyshemesë,parketi sportiv i shtruar ne fushe, është një tjetër faktor kritik për mbrojtjen e shpinës, gjunjëve dhe kyçeve […]

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X