Wine Cooler Louxor

L0

Mbani një shishe verë ose shampanjë të ftohur në mënyrë perfekte në ftohësin e verës Louxor.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Skaji i pjerrët dhe teksti i zakonshëm i këtij tasi qelqi të pastër me dorë ofron një kthesë të guximshme në një dizajn elegant.