White Vases Set 5

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: A077 Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Materiali Ceramic
Diametri (cm) 13-17
Lartësia (cm) 13-25
Vellimi: (m3) 0.005
Pesha Nett: (kg) 7.6

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.