White Resin Woman Head Sculpture

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 365-123 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 24x15cm
H 30cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.