Walnut Comfort

HARO Laminate floor TRITTY 75

Plank 2-Strip Walnut Comfort* smooth matt Top Connect

SKU: 526795 Kategoritë: ,
Brandet: Haro
Struktura Laminate
SKU 526795
Dimensionet 7 x 193 x 1282 mm
Sipërfaqja Smooth matt
Montimi Top Connect

Përshkrim

Kur zgjidhni një laminat nga HARO®, ju bëni një zgjedhje të mirë në çdo aspekt. Si prodhues i njohur i parketeve, ato mund të prodhojnë stile veçanërisht natyrale dhe autentike. Druri i vërtetë është në fund të fundit ekspertiza që ato sjellin në jetë. Dhe për shkak se dyshemetë e petëzuara kanë rreth 80 për qind përmbajtje druri, kjo do të thotë se ato janë natyralisht të shëndetshme. Proceset tona të prodhimit garantojnë gjithashtu shumë vite jetë cilësore në nivelin më të lartë, pasi për nga cilësia asgjë nuk është rastësi.

• Cilësia e emrit të markës – Prodhuar në Gjermani

• Stilet më të bukura të drurit nga specialisti i parketeve

• Promovon jetesën e shëndetshme – e certifikuar me etiketën ekologjike Blue Angel

• Ofron përzgjedhje të gjerë

• Lehtë për t’u instaluar falë Top Connect

• Cilësi e lartë

• Raporti i shkëlqyer çmim/performancë

• Përshtatje e qëndrueshme në dimensione dhe me saktësi të lartë

• I përshtatshëm për përdorim me ngrohje nën dysheme

• Anti-statik (klasa ASFL)

• Rezistent ndaj zbehjes nën rrezet UV

• I papërshkueshëm nga papastërtia dhe i lehtë për tu mirëmbajtur

• Mbrojtje e dyfishtë nga lagështia me sistemin aquaTec

• Rezistente ndaj gërryerjes

• Rezistent ndaj goditjeve dhe gëvishtjeve

• Rezistent ndaj shenjave të djegies së cigares

• Izolimi i zërit i integruar