Wall Charger Chinese Blue Set.4

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 108278 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Dimensione D 42,5 x H. 6,5 cm
Materiale porcelan

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake