Vinil Herringbone

L0

Dyshemeja Vinyl është një material dyshemeje i përdorur kryesisht në institucionet komerciale si: sektori i shëndetësisë, zyra, dyqane dhe rezidenca të ndryshme.

Struktura Vinyl
Klasifikimi 1 strip
Dimensionet 2,5 x 76 x 457 mm
Sipërfaqja Natural Pore
Montimi Me ngjitje

Përshkrim

Koleksioni  i dyshemeve Vinyl është preferuar më tepër për zonat publike me trafik të rënduar.
Dyshemeja Vinil ofron komoditet, është rezistente, kërkon një mirëmbajtje të lehtë dhe instalimi është mjaft i thjeshtë. Është një mundësi ideale për shtëpinë apo biznesin tuaj.