Vazo Matteo Grey S, L

E punuar me mjeshtëri nga xhami i fryrë me dorë, vazo Matteo është një objekt dekorativ tërheqës dhe një vazo ideale lulesh.

SKU: 114706 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E punuar me mjeshtëri nga xhami i fryrë me dorë, vazo Matteo është një objekt dekorativ tërheqës dhe një vazo ideale lulesh. Ngjyrat gri e bëjnë atë të përputhet me çdo skemë ngjyrash.