Vase White Ecomix ‘Tonga’

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 610-083 Kategoritë: ,
Brandet:
ø 40
H 60cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.