Triangle vase 3 black-ambar

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës.

SKU: CDO-17061 Kategoritë: ,
Brandet:
Modeluar nga Seguso
Ngjyra black-ambar
Dimensione 14 / 11 / 26

Përshkrim

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës. Koleksione ekskluzive që ngjallin emocione të thella dhe mbartin histori domethënëse.