Triangle vase 1 black-ambar

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës.

SKU: CDO-17041 Kategoritë: ,
Brandet:
Modeluar nga Seguso
Ngjyra black-ambar
Dimensione 12,5 / 9,5 / 42

Përshkrim

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës. Koleksione ekskluzive që ngjallin emocione të thella dhe mbartin histori domethënëse.