Tray Wavy A Black

L0

Krijimet e Rina Menardi janë skulptura funksionale të frymëzuara nga arti. Te gjitha te punuara me dore.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Krijimet e Rina Menardi janë skulptura funksionale të frymëzuara nga arti. Te gjitha te punuara me dore.Koleksionet kanë një bashkim të artit, dizajnit dhe artizanatit, ku kromatizmi, estetika dhe funksionaliteti konvergojnë në një sintezë të intuitave që vijnë nga jeta dhe ngjarjet e përditshme, duke krijuar atmosfera që transmetojnë qetësi dhe kënaqësi.