Tissue Box Pineapple

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 112538 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Detaje Porcelan
Dimensione 25 x 13 x H. 9 cm

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake