Steamed Beech Omnis

L0

Bukuria e drurit natyror nuk do të dalë kurrë nga moda. Dyshemeja me shirita ju lejon të krijoni një përfundim miqësor të dyshemesë që do të qëndrojë me ju për shumë vite që vijnë.

201 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Befag
Struktura Engineered Wood Parquet
Klasifikimi 3 strip
Dimensionet 14 x 192 x 2200 mm
Sipërfaqja Oiled
Montimi Click

Përshkrim

Shumëllojshmëria e madhe e stileve dhe ngjyrave të ndryshme ju jep një mundësi të shkëlqyeshme për të shprehur personalitetin tuaj. Në dhomat më të lehta mund të përdorni ngjyra më të errëta ndërsa dhomat me më pak dritë mund të gëzohen nga një zgjedhje e ngjyrave më të lehta. Ngjyrat e lehta zakonisht e bëjnë një dhomë të duket më e madhe, ndërsa ato më të errëta e bëjnë atë të duket më e vogël.
Drita e pasqyruar është një tjetër faktor i rëndësishëm për t’u marrë parasysh. Drita e pasqyruar nga një ngjyrë e fortë muri e kuqe ose jeshile mund të japë një nuancë në të kuqe-kafe në një dysheme druri ngjyrë kafe bukuroshe dhe anasjelltas: dysheme druri me kafe të kuqërremtë mund ta bëjë një mur të bardhë të duket më i ngrohtë me ngjyra.
Krahas një pamje vizuale të porositur, gjendja e përbërjes artistike të bordit të inxhinieruar lejon një qëndrueshmëri të shtuar. Me një bërthamë druri të kompresuar dhe një lustër të fortë druri për tu përputhur, pllakat e inxhinieruara nuk dallohen nga dyshemetë tradicionale të drurit, me edhe më shumë qëndrueshmëri dhe forcë!