Sofa Dean Savona-Ottoman

Krijoni divanin e ëndrrave tuaja me serinë tonë të mrekullueshme Dean.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Krijoni divanin e ëndrrave tuaja me serinë tonë të mrekullueshme Dean. Përdorni Ottoman Dean si një ndenjëse të lirshme . Jo vetëm luksoze, por edhe jashtëzakonisht komode, pjesët e kësaj serie janë të veshura me kadife Savona greige dhe të montuara në një bazë të zezë.