Slender Mirror

L0

Reflektoni bukurinë e brendshme me pasqyrën luksoze të hollë.

123 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Reflektoni bukurinë e brendshme me pasqyrën luksoze të hollë. Karakterizuar nga skajet e tij të veçanta të pjerrëta, kjo pasqyrë luksoze do të injektojë cilësi dhe thellësi joshëse në hapësirën tuaj të brendshme. Ideale për të dy klasikët dhe ambientet bashkëkohore.