Side Table Horizon

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

Detaje Clear acrylic | gold finish | clear glass
Dimensione 60 x 60 x H. 50 cm ; 23.62"" x 23.62"" x 19.69"" H"

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake