Shell Armchair With Brown Legs, Fabric Leo

Karrigia anash Shell është një nga klasikët në koleksionin tonë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Karrigia anash Shell është një nga klasikët në koleksionin tonë. Një dizajn bashkëkohor, ideal për tu kombinuar me stile të ndryshme. Karrigia anësore Shell ka këmbë druri ngjyrë kafe të errët dhe është e veshur me një pëlhurë të zgjedhjes suaj.