Shagren Mirror

L0

Jepni një prekje të magjepsjes së Gatsby skemës suaj të brendshme me Shagreen Mirror.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza e saj elegante metalike me futje shagreen faux nxjerr tërheqje të përjetshme. Shagreen, i njohur gjithashtu si lëkura e peshkaqenit ose rrezja, ishte shumë i popullarizuar gjatë viteve 1920 dhe 1930, pasi që materiali i zbehtë i dha hijeshi stilit Art Deco.