Set Pastrues Loba

L0

Krijuar posaçërisht për pastrimin e dyshemeve me parket, drurë dhe laminat.

 

Përshkrim

Gjithashtu i përshtatshëm në mënyrë ideale për dysheme PVC, linoleum dhe dysheme gome, si dhe për dysheme me pllaka dhe gurë dhe të gjitha sipërfaqet rezistente ndaj ujit.

Pastrim i shpejtë dhe i lehtë, nuk kërkohet kovë
Pastrues praktik me sistem të integruar spërkatjeje
Nuk mban lagështi të tepërt në dysheme.
Me kosto efektive dhe miqësore me mjedisin për shkak të përdorimit të pastruesit të koncentruar.