Service Element ‘Gli Scacchi”

Seria Gli Scacchi – e quajtur dhe e frymëzuar nga loja e shahut – përbëhet nga tre elementë që përfaqësojnë Mbretëreshën, Kalorësi dhe Ruck.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Seria Gli Scacchi – e quajtur dhe e frymëzuar nga loja e shahut – përbëhet nga tre elementë që përfaqësojnë Mbretëreshën, Kalorësi dhe Ruck. I lehtë për t’u lëvizur ashtu si në një tabelë shahu, Gli Scacchi bazohet në një ide për të jetuar pa kufizime. Të tre elementët krijojnë formën e një paralelipipedi përmes strukturave, të bëra nga poliuretani i butë, që sinkronizohen në mënyrë perfekte me koleksionin e sediljeve Camaleonda. Profili elegant metalik i bazës thekson gjeometrinë e formave, në kontrast me butësinë e përgjithshme të objektit.