S/3X2 Boxer And Labradorhead In Resin

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 320-836 Kategoritë: ,
Brandet:
Lartësia 21cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.