S/3 Lidded Jar

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 155-104 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 13x7cm
H 14cm/14x7cm; 19cm/14x7cm; 23cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.