S/3 Lidded Jar Porcelain Mirror

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 155-105 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 13x7cm
H 14cm/15x7cm; 20cm/15x7cm; 24cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.