S/3 Bulldog ‘Maitre D Hotel’ Resin

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 345-237 Kategoritë: ,
Brandet:
Lartësia 17/23/32cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.