S/2X2 Chess Player In Resin ‘Queen/King’

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 325-542 Kategoritë: ,
Brandet:
Lartësia 40cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.