S/2 Vase In Alum.Ant.Gold

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 470-173 Kategoritë: ,
Brandet:
ø 16/25
H 20cm/30cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.