S/2 Round Tray ‘Blossom’

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 200-606 Kategoritë: ,
Brandet:
ø 46
H 4,5cm
ø 37
H 4,5cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.