S/2 Hand/Dish Alum Ant.Gold/Black

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 470-177 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 22x15cm
H 9cm/33x25; 12cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.