Round Dish On Stand In Nickle + Glass Dome

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 690-622 Kategoritë: ,
Brandet:
ø 12,5cm
H 26cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.