Rattan Sun Mirror

Ikona klasike, modele të thjeshta dhe materiale origjinale.

Product code RM066
Finish Black
Material Rattan
Diameter (cm) 120
Depth (cm) 3
Volume (m3) 0.046
Nett Weight (kg) 3

Përshkrim

Ikona klasike, modele të thjeshta dhe materiale origjinale.