Rattan Star Mirror

Ikona klasike, modele të thjeshta dhe materiale origjinale.

Product code RM076
Finish Black
Material Rattan
Diameter (cm) 70
Depth (cm) 3
Volume (m3) 0.008
Nett Weight (kg) 0.5

Përshkrim

Ikona klasike, modele të thjeshta dhe materiale origjinale.