PW1231

Dyshemeja Vinyl është një material dyshemeje i përdorur kryesisht në institucionet komerciale si: sektori i shëndetësisë, zyra, dyqane dhe rezidenca të ndryshme.

Kategoritë: ,
Brandet: Project Floor
Struktura: Vinyl Klasifikimi: 1 strip Dimensionet: 2,5 x 76 x 457 mm Sipërfaqja: Natural Pore Montimi: Me ngjitje

Përshkrim

Koleksioni i dyshemeve Vinyl është preferuar më tepër për zonat publike me trafik të rënduar.
Dyshemeja Vinil ofron komoditet, është rezistente, kërkon një mirëmbajtje të lehtë dhe instalimi është mjaft i thjeshtë. Është një mundësi ideale për shtëpinë apo biznesin tuaj