PW 3010

L0

Dyshemeja Vinyl është një material dyshemeje i përdorur kryesisht në institucionet komerciale si: sektori i shëndetësisë, zyra, dyqane dhe rezidenca të ndryshme.

235 Views
Kategoritë: , ,
Brandet: Project Floor
Struktura Vinyl
Kodi PW 3010
Klasifikimi 1Strip
Dimensionet 5 x 180 x 1220 mm
Sipërfaqja Natural Pore
Montimi Click

Përshkrim

Koleksioni  i dyshemeve Vinyl është preferuar më tepër për zonat publike me trafik të rënduar.
Dyshemeja Vinil ofron komoditet, është rezistente, kërkon një mirëmbajtje të lehtë dhe instalimi është mjaft i thjeshtë. Është një mundësi ideale për shtëpinë apo biznesin tuaj.