Primer për Shtrim Parketi – Wakol D 3045

Kategoritë:
Brandet: Wakol
Metoda e aplikimit Roller WAKOL Primer, velour ose foam roller
Konsumi 100-150 g/m²
Koha e tharjes përafërsisht. 30-60 minuta, përafërsisht. 60-120 minuta në pllaka materiale druri
Magazinimi jo nën +5 ° C, i ndjeshëm ndaj ngricave
Baza shpërndarje akrilate

Përshkrim

“Përdorimi
Primer i gatshëm për përdorim me bazë shpërndarjeje për t’u përdorur si një urë ngjitëse për komponimet e nivelimit Wakol në Primer poliuretani WAKOL PU 280, Primer poliuretani WAKOL PU 235 ose Primer Silane WAKOL MS 330, pllaka të asfaltit dhe materialeve prej druri, mbetje të vjetra ngjitëse të papërshkueshme nga uji si si dhe pllaka qeramike të pastruara plotësisht, dysheme prej guri natyror dhe terrazzo brenda.”