Pishë Suedeze

L0

Druri i pishës suedeze është një material natyral, ndaj është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zbukuruar mjedisin e jashtëm dhe për të krijuar një hapësirë ideale për të ecur dhe për të ndjerë ngrohtësinë e natyrës.

Struktura Dysheme për ambient të jashtëm Deck
Lloji i drurit Pishë suedeze
Sipërfaqja Reliev me kanale dhe nyje
Dimensionet 20 x 120 x 3000-5400 mm 20x95x3000-5400 mm
Ngjyrë Naturale pishe
Montimi Me vida

Përshkrim

• Dyshemeja e pishës për ambient të jashtëm kërkon mirëmbajtje të vazhdueshme me bojë ekologjike. (1 herë në vit)
• Rezistente ndaj rrezeve të diellit, lagështirës, insekteve dhe mykut.

• Ngjyra: Dyshemeja e pishës Suedeze ka një ngjyrë të bukur naturale të ngrohtë. Pamja mund të trajtohet me vaj ose bojë për të marrë një ngjyrë të veçantë të kërkuar. Dekorimi gjithashtu mund të ngjyroset me çdo numër ngjyrash pasi ka një bazë shumë të lehtë për të punuar.

• Pisha Suedeze Deck kërkon ndërtim minimal. Montimi kryhet me strukturë druri me korniza te afërta.

• Dyshemeja dekorative e pishës Suedeze është me çmim më ekonomik se dyshemetë e tjera për ambiente të jashtme duke e bërë atë një zgjedhje shumë të përdorur si për projektet shtëpiake ashtu edhe për ato tregtare.

• Duke ofruar shumë koleksione të ndryshme me dizajne dhe cilësi superiore për ambiente të jashtme deck, Veko garanton një përfundim të mrekullueshëm në natyrë për tarracën, shtëpinë apo kopshtin tuaj.