Pisha B (F.J)

L0

428 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Brands

Përshkrim

Pishë Skandinave (F.J)

Cilësia Β

• me nyje
• diferencimi në ngjyrë i pranueshëm
• pa boshllëqe dhe plasaritje