Pisha A (C.L)

L0

354 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Brands

Përshkrim

Pishë Skandinave (C.L)

Cilësia A

  •  të pranishme nyje të vogla dhe të shëndetshme
  •  ngjyrë pothuajse e njëtrajtshme